Известие

Collapse
No announcement yet.

носачи 156-ца

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Защото неумишлено ти, аз пазим колата повече от лявата и част. А за носачите, не са били Муг щом за 5к км са се предали, а некви ментета. И аз съм със спортно окачване и да си кажа когато се наложи да барам предницата ще слагам ТРВ само, и ще питам за гаранция!
    sigpic
    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Първоначално публикувано от assasin's Покажи съобщение
      незнам дали е държавата но то тва вече няма спиране!смених горен носач оригиналния как е карал 10 годинки един господ знае,сложих Муг покарах 5000км и бяха се скъсали и двата тампона,след това със 300 зора го подмениха гаранционно и какво се сллучи,още 5000км и този замина!колата ми е със спортно окачване което значе че и най-малката неравност се намаля а на по големи се минава на първа на обороти!!само немога да разбера,защо левият носач който е на същата фирма Муг все още не се е разтропал а той е на 10000 вече!някакво логично обяснение за това??
      Логичното обяснение е MOOG-менте. Както ''всяко едно дете знае''. в Турция и Китай правят всякакви марки части.
      AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
      Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
      sigpic

Comment

• Аз съм се убедил,че в БГ всички части са едно голямо лайно !
        Как може оригинален носач да кара 200 000км (30 000км в БГ) а тук като се смени с друг един месец.
        Феби 400-500км,мууг 1000км и тн.

П.П.
        Ново Феби го вадим от кутията и тампоните се въртяха на ръка, Е ТОВА Е КАЧЕСТВО !
        Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
        159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
        NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

• абе аз пазя и двете части на колата и лява и дясна!за носачите,че са Муг са нали аз лично съм ги разопаковал и тн!обаче както каза колегата по горе,кой знае в кое турско гаржче са правени!от тук нататък само смяна на тампони аз носачи имам да се бия с тях по главата!
          alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

• Първоначално публикувано от vovata Покажи съобщение
            Аз съм се убедил,че в БГ всички части са едно голямо лайно !
            Как може оригинален носач да кара 200 000км (30 000км в БГ) а тук като се смени с друг един месец.
            Феби 400-500км,мууг 1000км и тн.

П.П.
            Ново Феби го вадим от кутията и тампоните се въртяха на ръка, Е ТОВА Е КАЧЕСТВО !
            Колега, ТРВ-то горните носачи също се въртят на ръка! И м/у втулката и тампона и грес. И носачите вече 10 000 км. не се обаждат. Нито скърца, нито нищо. ТРВ-то си е ТРВ! И добре, че дадох повечко пари и си взех тях, а не някои други дето ги сменят евсеки месец. Всъщност незнам в носачите ви ли е проблема или от некачествен монтаж. Горните носачи си имат белезки спрямо ножицата. Стегят се когато са на белезите и тогава се монтират.
            Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

• Има две решения за мен: да си купя носачи трв от доверен магазин, или да ги поръчам от нета. Мойте долни са пълен рециклаж и вече 26к км не са мръднали, а са и оригиналните май. И скоро ги гледахме супер са още мамка им, мн ме радват. Полиуретанови тампони му е майката май й рециклав на шарнира. А по изпитан метод вече виждам изкарват мн над 30к км
              sigpic
              Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Working...
              X